Reiniging

Snelle reiniging met kennis van zaken

Reinigen straatkolken

Het reinigen van straatkolken was de eerste activiteit binnen ons bedrijf en is op vandaag nog steeds één van onze kerntaken. In opdracht van gemeenten en openbare besturen zorgen wij voor een stipte en correcte uitvoering van de reiniging.

Dankzij ons bekwaam personeel en een uitgebreid en modern machinepark kunnen wij een onberispelijke service garanderen.

Reinigen riolen onder hoge druk

We staan eveneens in voor het reinigen van riolen onder hoge druk. Onze hogedrukinstallatie laat toe om riolen tot 2m diameter schoon te maken. Bovendien zorgt camera-inspectie ervoor dat we de stand van zaken in het rioleringsnetwerk perfect kunnen monitoren en opvolgen. Mede dankzij onze opgebouwde kennis en ervaring werken we bijzonder snel en efficiënt. Gemeenten en openbare besturen kunnen steeds rekenen op een kwalitatieve en stipte uitvoering.

 

Reiniging
Reiniging
Reiniging
Reiniging
Reiniging
Reiniging
Verhelle Tielt ruimdienst reiniging vrachtwagens

Duurzaam en milieuvriendelijk dankzij recyclagewagen

Als eerste reinigingsfirma in Vlaanderen hebben we hiervoor gebruik gemaakt van een recyclagewagen en dit doen we nog steeds met succes. Het spoelwater wordt in de wagen zelf gezuiverd en kan meteen opnieuw gebruikt worden zonder dat we telkens op en af moeten rijden naar een nabijgelegen gracht of waterreservoir.

Dankzij deze vooruitstrevende techniek besparen we niet alleen heel wat tijd en geld, maar beperken we de last voor het milieu tot een absoluut minimum.

Slibverwerking

Verhelle beschikt over een officiële vergunning als ontwateringsinstallatie en overslagplaats. Hierbij hebben wij de mogelijkheid om het slib uit riolen en straatkolken op een efficiënte manier te recycleren. Op dit vlak zijn we een referentie voor heel wat steden en gemeenten.

Na het ‘drogen’ en ‘wassen’ van het slib in onze loods kan het gewassen zand opnieuw gebruikt worden, bijvoorbeeld als onderfundering in de bouw.

Ons afvalpark is er voor iedereen. Ontdek onze service!